Pokud při své objednávce naplníte 3 a více kartonů (může se jednat o různé lahve), dostanete od nás slevu 5 %. Od 7 kartonů je sleva 7 % a při objednání 10 a více kartonů dokonce 10 %. Sleva se automaticky započítá v košíku.
Běžně odesíláme do 5 pracovních dnů od objednávky. Doprava po ČR je zdarma.

Modrá edice

    • Alkohol 13,5 % obj.
    • Cukry 0,3 g/l
    • Kyseliny 5,2 g/l
    • Bezc. extrakt 32 g/l
    • Šarže 0918
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Červené Červené
    Červené Červené
    Víno granátové barvy, někdy s modravým zábleskem. Typickou vůní černého rybízu dopravázejí v závislosti na zralosti hroznů i vína vůně třešní, ostružin, tabáku, cedrového dřeva či marmelády. Víno je mohutné s velmi dlouho trvajícím dojmem a při vyvinuté láhvové zralosti je lehce sametové. U mladých vín bývá agresivní tříslovitost Doporučujeme k masitým jídlům, zejména k jehněčí pečeni, bifteku krůtímu masu nebo jídlům upravených s keřenitými omáčkami.
    číst dále
  • 89
    bodů
    Jarovín 2021 - Vítěz kategorie
    • Alkohol 13,5 % obj.
    • Cukry 7,4 g/l
    • Kyseliny 6 g/l
    • Bezc. extrakt 25,2 g/l
    • Šarže 1119
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Růžové a klaret Růžové a klaret
    Růžové a klaret Růžové a klaret
    Barva vína je výrazná, sytá, cihlově červená, malinová. Vůně vína nabízí tóny malin, jahod, ostružin, třešní, jemnou máslovinku, líbeznou vanilku, přelitou šťávou kompotovaného ovoce. Chuť vína je harmonická, vyvážená. Jemná nasládlost se prolíná se svěží kyselinkou ovoce. Rybíz, třešeň se doplňuje sladkou tříslovinou a máslovou dochutí.
    číst dále
    • Alkohol 13,5 % obj.
    • Cukry 16,6 g/l
    • Kyseliny 6,7 g/l
    • Bezc. extrakt 25,7 g/l
    • Šarže 0221
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Víno zelenožluté barvy až nazlátlé barvy. Z chladnějších klimazón bývá vůně po zelených jablkách s příměsí akátu. Ve vyzrálejším víně je cítit med a lískové oříšky, v chuti minerální křemenný charakter vína. Z teplých klimazón mango, smetanu, banán, ananas, žlutý meloun. Víno je vždy velmi plné, někdy v mládí s výraznějšími kyselinami. Doporučujeme k masitým jídlům s výraznější úpravou, k bílým omáčkám, jemným sýrům, paštikám a plodům moře.
    číst dále
    • Alkohol 12,5 % obj.
    • Cukry 0,3 g/l
    • Kyseliny 5,3 g/l
    • Bezc. extrakt 29 g/l
    • Šarže 1018
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Červené Červené
    Červené Červené
    Barva typického vína je světle i tmavě rubínová s fialovými záblesky, v mladém víně je travnaté aroma, které se při zrání vína mění na ostružinové vůně, chuť je tvrdší, s čerstvou kyselinou a vyššími tříslovinami, kořenitá, ovocná, ve vyzrálých vínech hebká a sametová. Ve vůni a chuti můžeme hledat ostružiny, švestky a černé třešně, jádra peckovin a skořici. Příjemná drsnost se velmi dobře snoubí se zvěřinou, tmavými masy obecně a také s ušlechtilými sýry.
    číst dále
  • 80
    bodů
    Jarovín 2021 - Stříbrná medaile
    • Alkohol 12,5 % obj.
    • Cukry 13,8 g/l
    • Kyseliny 6,3 g/l
    • Bezc. extrakt 23,7 g/l
    • Šarže 1019
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Růžové a klaret Růžové a klaret
    Růžové a klaret Růžové a klaret
    Víno světle červené jahodové barvy s vůní jeřabin a lesních jahod se smetanou. Chuť je pevná, ovocná, kde dominuje svěží, jemná kyselinka a výrazné tóny limetky a zralých jahod zakončená dlouhou dochutí. Doporučujeme k těstovinám a zeleninovým salátům. Vhodné také k jemným úpravám ryb.
    číst dále
    • Alkohol 12,5 % obj.
    • Cukry 16 g/l
    • Kyseliny 7,4 g/l
    • Šarže 0821
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    ibernal, 2021 Typické odrůdové víno má zelenožlutou barvu, vůně je intenzivní, příjemně ovocitá, chuť plná, velmi extraktivní, typicky kořenitá. V odrůdovém víně je vyšší obsah kyselin, ve výběrech jemná harmonie. Ve vůni a chuti můžeme hledat černý rybíz, angrešt, ananas, broskev, grapefruit, červený pomeranč, kiwi, jablko, hrušku, meruňku, jemné květinové tóny, v odchodu někdy též jemnou hořčinku. Víno je vhodné k archivaci. Vhodné k plodům moře, k masu s bílou omáčkou, k polotvrdým sýrům.
    číst dále
    • Alkohol 11 % obj.
    • Cukry 14,3 g/l
    • Kyseliny 6 g/l
    • Bezc. extrakt 20,1 g/l
    • Šarže 0121/1
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Růžový vrch
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Bílé Bílé
    Víno je ve vůni charakteru muškátového květu a akátu,květu černého bezu. V chuti má nižší kyseliny, široké spektrum jemných aromatických tónů, měnících se dle klimatických podmínek. Po vyzrání plné, s nízkým obsahem kyselin a s typickou kořenitě-muškátovou vůní. Doporučejeme spíše k sladkým pokrmům a dezertům.
    číst dále
  • 86
    bodů
    Král vín ČR 2023 - Zlatá medaile
    • Alkohol 12 % obj.
    • Cukry 25,2 g/l
    • Kyseliny 5,9 g/l
    • Bezc. extrakt 22,3 g/l
    • Šarže 0421/2
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Růžový Vrch
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
  • 86
    bodů
    Král vín ČR 2023 - Stříbrná medaile
    • Alkohol 15 % obj.
    • Cukry 15,7 g/l
    • Kyseliny 6,4 g/l
    • Bezc. extrakt 28,7 g/l
    • Šarže 0621/1
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Růžový vrch
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Víno má zlatavou barvu s oranžovými menisky a odlesky bronzových tónů. Vůně vína připomíná kandovanou citrusovou kůru, jarní med, okvětní lístky růže doplněné o vůni vanilky. Víno plné, s nižším obsahem kyselin, vláčné a s dlouho trvajícím odchodem. Doporučujeme podávat k silněji kořeněným jídlům, k paštikám, ke sladkým úpravám masa, k ovčím či kozím sýrům.
    číst dále
  • 82
    bodů
    Grand Prix Vinex 2023 - Stříbrná medaile
    • Alkohol 15 % obj.
    • Cukry 14,7 g/l
    • Kyseliny 7,5 g/l
    • Bezc. extrakt 28,2 g/l
    • Šarže 0819
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Nová hora
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Bílé Bílé
    Víno zelenožluté barvy až nazlátlé barvy. Z chladnějších klimazón bývá vůně po zelených jablkách s příměsí akátu. Ve vyzrálejším víně je cítit med a lískové oříšky, v chuti minerální křemenný charakter vína. Z teplých klimazón mango, smetanu, banán, ananas, žlutý meloun. Víno je vždy velmi plné, někdy v mládí s výraznějšími kyselinami.Doporučujeme k masitým jídlům s výraznější úpravou, k bílým omáčkám, jemným sýrům, paštikám a plodům moře.
    číst dále
    • Alkohol 14,5 % obj.
    • Cukry 0,3 g/l
    • Kyseliny 4,6 g/l
    • Bezc. extrakt 31 g/l
    • Šarže 0518
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Nová hora
    Obsahuje siřičitany.
    Červené Červené
    Červené Červené
    Typická vína RM jsou bledě rubínová až cihlově červená, s oranžovým až nazlátlým okrajem u sklenky, ve vůni jsou ovocné, hořkomandlové a kořenité tóny, chuť je plná, víno má nízký obsah kyselin, velmi jemné třísloviny a hebkost při klouzání po jazyku. Ve vůni a chuti můžeme hledat ostružiny,, černé třešně, brusinky, ve vyzrálých kůži, kouř hořícího dřeva, tlející listí, datle, fíky, Doporučujeme k jemným úpravám zvěřiny a tmavých mas, k nadívané drůbeži a také k jemným typům ušlechtilých sýrů.
    číst dále
  • 90
    bodů
    Král vín ČR 2023 - Velká zlatá medaile
    • Alkohol 13,5 % obj.
    • Cukry 37,7 g/l
    • Kyseliny 7,8 g/l
    • Bezc. extrakt 33,8 g/l
    • Šarže 0521
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Růžový vrch
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Botrytický sběr Botrytický sběr
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Botrytický sběr Botrytický sběr
    Barva zlatožlutá (někdy s již zmíněným růžovým tónem), neutrální vůně s ovocnými tóny, chuť je plná, hebká, s vysokým extraktem, s vyšším obsahem glycerolu a alkoholu, víno je harmonické, vláčné, s utlumeným působením kyselin, dochuť je dlouhotrvající. Ve vůni a chuti můžeme hledat pomeranč, grapefruit, meruňky, oříšky a med, kouřové a máselné tóny, koření, botrytické tóny, chlebnatost, jablka, hrušky, mango, květiny, kozí pysk, ale i kakao, vanilku či včelí vosk. Vína vyšších přívlastků mohou svým projevem někdy připomínat až tokajské výběry. Odrůdová vína jsou vhodná k archivaci, mohou několik let vyzrávat.
    číst dále
  • 84
    bodů
    • Alkohol 12,5 % obj.
    • Cukry 25,2 g/l
    • Kyseliny 7,4 g/l
    • Bezc. extrakt 24,7 g/l
    • Šarže 0921
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Nová hora
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Víno žlutozelené barvy, velmi decentní a éterickou vůní s náznakem lipového květu případně broskví, meruněk, ananasu a při vyzrání kdoulí. Minerální plnost přechází do peřnaté kořenitosti láhvově zralého vína, která se vyznačuje elegancí díky zvýraznění souhře mezi kyselinami a extraktivními látkami. Ryzlink rýnský představuje nejušlechtilejší odrůdu produkující bílá vína - je přezdíván král vín nebo víno králů.
    číst dále
  • 83
    bodů
    • Alkohol 13,5 % obj.
    • Cukry 14,1 g/l
    • Kyseliny 6,1 g/l
    • Bezc. extrakt 21,2 g/l
    • Šarže 0321/1
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Zelenožlutá až nazlátlá barva. Vůně po zelených jablkách s příměsí akátu, ve vyzrálejším víně je cítit jarní med a lískové oříšky, v chuti minerální křemenný charakter vína . Z teplých klimazón mango, smetanu, banán, ananas, žlutý meloun. Víno je vždy velmi plné, někdy v mládí s výraznějšími kyselinami. Víno se hodí pro slavnostní příležitosti k pokrmům s bílým masem, ke smetanovým omáčkám, k paštikám a k plodům moře.
    číst dále
  • 85
    bodů
    Národní soutěž vín 2023 Velkopavlovická podoblast - Zlatá medaile
    • Alkohol 13 % obj.
    • Cukry 29,1 g/l
    • Kyseliny 6 g/l
    • Bezc. extrakt 21,3 g/l
    • Šarže 0321/2
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    2021

    Sauvignon
    Polosladké Pozdní sběr

    Zelenožlutá až nazlátlá barva. Vůně po zelených jablkách s příměsí akátu, ve vyzrálejším víně je cítit jarní med a lískové oříšky, v chuti minerální křemenný charakter vína . Z teplých klimazón mango, smetanu, banán, ananas, žlutý meloun. Víno je vždy velmi plné, někdy v mládí s výraznějšími kyselinami. Víno se hodí pro slavnostní příležitosti k pokrmům s bílým masem, ke smetanovým omáčkám, k paštikám a k plodům moře.
    číst dále
    • Alkohol 12,5 % obj.
    • Šarže 0221/SB
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kvašení v lahvi Kvašení v lahvi
    Bílé Bílé
    Kvašení v lahvi Kvašení v lahvi
    Jednoodrůdové sekty jsou jedinečné tím, že nic neskrývají – naplno v sobě odhalují ušlechtilý charakter odrůdy, ze které se rodí. Vychutnejte si požitek z Chardonnay  připravovaného tradiční metodou kvašením v lahvi.

     Chardonnay má zlatavě žlutou barvou a jemným perlením, které tvoří po obvodu hladiny bohatou korunu. Vůně je elegantní s bohatým aroma citrusového a sadového ovoce, v pozadí s tóny bílých květů. Chuť je šťavnatá, medově hebká, připomínající sušené ovoce, s delším závěrem. Tento jedinečný sekt vzniká tradiční metodou kvašením v lahvi s dobou ležení na kvasinkách 24 měsíců.
    číst dále
    • Alkohol 12,5 % obj.
    • Šarže 0221/SD
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Pod Novou horou
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kvašení v lahvi Kvašení v lahvi
    Bílé Bílé
    Kvašení v lahvi Kvašení v lahvi
    Jednoodrůdové sekty jsou jedinečné tím, že nic neskrývají – naplno v sobě odhalují ušlechtilý charakter odrůdy, ze které se rodí. Vychutnejte si požitek z Chardonnay připravovaného tradiční metodou kvašením v lahvi.

    Chardonnay má zlatavě žlutou barvou a jemným perlením, které tvoří po obvodu hladiny bohatou korunu. Vůně je elegantní s bohatým aroma citrusového a sadového ovoce, v pozadí s tóny bílých květů. Chuť je šťavnatá, medově hebká, připomínající sušené ovoce, s delším závěrem. Tento jedinečný sekt vzniká tradiční metodou kvašením v lahvi s dobou ležení na kvasinkách 24 měsíců.
    číst dále
    • Alkohol 13,5 % obj.
    • Cukry 0,3 g/l
    • Kyseliny 4,9 g/l
    • Bezc. extrakt 29 g/l
    • Šarže 0118
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Nová hora
    Obsahuje siřičitany.
    Červené Červené
    Červené Červené
    Typové odrůdové víno je obvykle vysoce barevně intenzívní, sytě červené, někdy přechází až do fialova. Ve vůni je ovocité s typickým odrůdovým aroma, připomínajícím sušené švestky, povidla, višně, černé třešně nebo černý rybíz, ale též i skořici či sušené ovoce. Chuť je plná, příjemně natrpklá, drsnější, s ovocnými tóny, má výrazně odrůdový charakter a zajímavě strukturované třísloviny. Někdy bývají mladá vína zatížena příliš vysokým obsahem kyselin a tříslovin. Odrůdová vína jsou vhodná ke dlouhodobější archivaci, zráním v láhvích kvalita roste, víno se stává harmonickým a v chuti se objevuje sametová hebkost. Doporučujeme ke kořenitým úpravám vepřeového masa, zvěřině, huse či kachně.Doporučujeme ke kořenitým úpravám vepřeového masa, zvěřině, huse či kachně.
    číst dále
    • Alkohol 13 % obj.
    • Cukry 0,6 g/l
    • Kyseliny 6,5 g/l
    • Bezc. extrakt 25,1 g/l
    • Šarže 0419/2
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Nová hora
    Obsahuje siřičitany.
    Růžové a klaret Růžové a klaret
    Růžové a klaret Růžové a klaret
    Víno má krásnou, malinově růžovou barvu. Vůně je bohatá, s tóny letního ovoce, zejména jahod a malin. Chuť je svěží, příjemná, ovocná, navozující pohodu letních dnů Doporučujeme ke grilovaným rybám a grilované zelenině
    číst dále
  • 85
    bodů
    • Alkohol 13,5 % obj.
    • Cukry 6,1 g/l
    • Kyseliny 6,5 g/l
    • Bezc. extrakt 21,8 g/l
    • Šarže 0721
    • Podoblast Velkopavlovická
    • Obec Zaječí
    • Trať Nová hora
    Obsahuje siřičitany.
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Bílé Bílé
    Kryomacerace Kryomacerace
    Víno zelenožluté barvy s větší škálou aromatických látek podle složení půdy vinice. Na hlinitých půdách dominuje vůně lipového květu, na štěrkovitých půdách jsou vůně i chuť hořkomandlové, na půdách sprašovitých se objevuje kořenitost přecházející do pepřnatosti. Při zrání vína v láhvích se objevují mandlové tóny. Víno je oblibené pro denní stolování a jako mladé se doporučuje ke studeným masům, vyzrálé pak k hovězím masům a neutrálním omáčkám.
    číst dále

Hledáte něco konkrétního nebo si naopak nemůžete vybrat?

Zkuste formulář podrobného vyhledávání.Otevril formular pro vyhledavani
Případně vám rádi poradíme na chatu.Poradit se s sommelierem
Modrá edice

Modrá edice

Vína vyrobená v malých šaržích (max. 250 ks lahví), která jsou věnována zakladateli mosteckého vinařství Ivanu Váňovi. Obrázky pro etikety namalovala pravnučka Ivana Váni ve svých 12 letech.
1 400
obsah balíčku
90
bodů
Víno vyrobené bez použití živočišných surovin – neobsahuje mléko, vejce, rybí kolagen ani želatinu.
Zlatá Dobrá koupě - Víno má hodnocení 90 a více bodů s cenou maximálně 250 Kč
  • Alkohol
    12 % obj.
  • Cukry
    1,1 g/l
  • Kyseliny
    9 g/l
  • Objem
    750 ml
  • Šarže
    2115
V roce 2004 se vinaři Ivanu Váňovi splnil další z jeho vinařských snů - obnovit historické terasy pod hradem Hněvín v Mostě a vysadit zde vinici. Pro výsadbu na teplém jihovýchodním svahu byly vybrány dvě odrůdy Ryzlink rýnský a Chardonnay. Réva vinná zde roste v kamenitém suchém terasovitém svahu a je ošetřována pouze ručně. Hrozny se sklízejí do nůší nesených na zádech nosičů. V roce 2021 byly hrozny Ryzlinku rýnského sklizeny poměrně brzy, již 5. října. Víno zrálo v nerezové cisterně a 22. 2. 2023 bylo lahvováno. Víno je svěží, s vyšším obsahem kyselin, je vhodné k dalšímu zrání na lahvi.
84
bodů
Víno vyrobené bez použití živočišných surovin – neobsahuje mléko, vejce, rybí kolagen ani želatinu.
  • Alkohol
    15,5 % obj.
  • Cukry
    31 g/l
  • Kyseliny
    5,6 g/l
  • Objem
    500 ml
  • Šarže
    220022
Hrozny odrůdy Zweigeltrebe byly sklizeny 20. 11. 2022 při teplotě minus 7 °C. Celé hrozny byly velmi pomalu vylisovány. Hroznový šťáva obsahovala cukr v množství 29 °ČNM. Mošt kvasil do října 2023. Mladé víno bylo dvakrát stočeno z kalů a lahvováno v únoru 2024. Víno je extraktivní, vhodné k dlouhodobé archivaci.
87
bodů
Zlatá Dobrá koupě - Víno má hodnocení 90 a více bodů s cenou maximálně 250 Kč
  • Alkohol
    14 % obj.
  • Cukry
    1,8 g/l
  • Kyseliny
    5,1 g/l
  • Objem
    750 ml
  • Šarže
    19112
Hrozny odrůdy Zweigeltrebe byly sklizeny 15. 10. 2019 a dosáhly cukernatosti 22 °ČNM. Víno kvasilo v nerezové cisterně a zrálo tři roky v dubovém sudu o objemu 300 l. Má tmavě červenou sametovou barvu, tříslovitou chuť. Je vhodné k archivaci po dobu 5 let.
85
bodů
Víno vyrobené bez použití živočišných surovin – neobsahuje mléko, vejce, rybí kolagen ani želatinu.
  • Alkohol
    13 % obj.
  • Cukry
    1,4 g/l
  • Kyseliny
    5,5 g/l
  • Objem
    750 ml
  • Šarže
    2307
Irsai Oliver je odrůda vyšlechtěná v Maďarsku ve 30. letech 20. století křížením odrůd Bratislavské bílé a Čabaňská perla. Hrozny pocházejí z vinice Klára v Chrámcích, kde se Irsai Oliver pěstuje na ploše 0,6 ha. Je to jediná ucelená výsadba ve vinařské oblasti Čechy. Hrozny byly sklizeny 5. 9. 2023, šetrně odstopkovány a lisovány. Víno zrálo v nerezové cisterně a 14. 11. 2023 bylo lahvováno. Lehké příjemné víno s výraznou muškátovou vůní.
84
bodů
Víno vyrobené bez použití živočišných surovin – neobsahuje mléko, vejce, rybí kolagen ani želatinu.
  • Alkohol
    12,5 % obj.
  • Cukry
    0,8 g/l
  • Kyseliny
    6,2 g/l
  • Objem
    750 ml
  • Šarže
    2306
Tramín se v Mostě pěstuje od roku 1982 na vinici Libuše v Čepirozích u Mostu a na vinice Sv. Vavřince v Mostě. Hrozny byly sklizeny 10. 10. 2023 a dosáhly cukernatosti 21,5 °NM. Tramín patří k nejkvalitnějším bílým vínům vinařské oblasti Čechy, je vhodný k archivaci po dobu 3 - 5 let. Během ležení na láhvi se postupně rozvine vůně připomínající vůni květu růže.
87
bodů
Víno vyrobené bez použití živočišných surovin – neobsahuje mléko, vejce, rybí kolagen ani želatinu.
Zlatá Dobrá koupě - Víno má hodnocení 90 a více bodů s cenou maximálně 250 Kč
  • Alkohol
    12,5 % obj.
  • Cukry
    0,4 g/l
  • Kyseliny
    6 g/l
  • Objem
    750 ml
  • Šarže
    2212
Hrozny odrůdy Svatovavřinecké byly sklizeny 5. 11. 2022. Víno zrálo v nerezové cisterně, poté dva roky v dubovém sudu. 28. ledna 2025 bylo lahvováno. Víno má tmavě červenou sametovou barvu, chuť připomíná vyzrálé švestky.
checkmark